ULTRAGELUID BEHANDELING

Ultrasone golven zijn geluidsgolven. Deze golven zijn bijna niet te voelen of te horen. Zijworden ook gebruikt bij echo's van baby's en zijn absoluut veilig. De golven veroorzaken een trilling tussen de huidcellen waardoor de huidcellen als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden.

Zo kunnen de kwalitatief hoge ingrediënten van de hannah producten in de onderste huidlaag ingesluisd worden, wat met crèmes alleen niet mogelijk is.

Het bevordert de doorbloeding van de huid en de spieren, het ontspant, vermindert pijn en heeft een gunstige invloed op het bindweefsel.

Ultrasone golven kunnen worden gebruiktvoor huidverbetering opeen gevoelige, droge, eczeemhuid, vale grove of slecht doorbloede (rokers-)huid, allergieën, littekens, verklevingen, rimpels en fijne lijntjes.

Maar het kan ook toegepast worden op het lichaam bij striae of cellulite.

De huidstructuur verbetert, genezingsprocessen versnellen en er vindt een verhoogde opname van werkstoffen plaats.

Huidprocessen zoals stimulering van de doorbloeding, activering van de lymfe en versteviging van het bindweefsel verbeteren aanzienlijk.

Door het behandelen met ultrageluid worden de ruimtes tussen de cellen wijder waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Dat is zeer wenselijk aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken.

Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen; dit isessentieel voor de huid. De ultrageluidbehandeling zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen wordt verbeterd,de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen wordt ook verbeterd.

De behandeling is geheel pijnloos en biedt een prachtig en langdurig resultaat.

De ultrageluidbehandeling wordt bij mij in de salon toegepast in iedere hannahbehandeling, maar kan ook afzonderlijk of als kuur geboekt worden.

De ultrageluidbehandeling kan het gehele jaar door worden toegepast.

copyright © 2022 - Provicare.nl - huidcoach - hannah certified

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK