JULIETTE ARMAND COSMETICS

HET PERSOONLIJKE PROFESSIONELE CONCEPT

Het Griekse merk Juliette Armand (1992) is voor Nederland een nieuw merk en geïntroduceerd als het zusje van hannah. ProviCare Schoonheidssalon behoort tot een van de salons die de behandelingen en producten aanbiedt van dit vooruitstrevende merk. Juliette Armand is hightech, professioneel en persoonlijk met gespecialiseerde ingrediënten en bewezen resultaten.

Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering met de productlijnen Elements en Skin Boosters. De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld, waarbij de producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen.

ELEMENTS

De vier geselecteerde Elements behandeltherapieën zijn er op gericht om specifieke huidproblemen doelgericht aan te pakken. De effectiviteit van deze therapieën is kenmerkend voor de unieke Elements lijn.

SKIN BOOSTERS

Is het mogelijk om het chirurgisch mes te vervangen door het gebruik van professionele cosmetica en doelgerichte salonbehandelingen? Juliette Armand bewijst dat dit zeker uitgesteld kan worden en heeft hiertoe het ‘anti-surgery system’ Skin Boosters ontwikkeld. Deze geavanceerde behandeltherapieën bieden een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn samengesteld om te voldoen aan de toenemende wensen en eisen van de hedendaagse samenleving. Deze revolutie binnen de wetenschap van cosmetica benadrukt de betrokkenheid om hoogwaardige en efficiënte producten en therapieën te ontwikkelen waarmee op een compleet natuurlijke manier maximaal resultaat bereikt kan worden.

copyright © 2022 - Provicare.nl - huidcoach - hannah certified

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK