GELAATSBEHANDELINGEN JULIETTE ARMAND

KUURBEHANDELINGEN - JULIETTE ARMAND € 75,00 TOT € 95,00 

Acne Therapy 

Voor een onzuivere huid, of een huid die gevoelig is voor acne. Door de zeer hoogwaardige werkstoffen wordt de groei van bacteriën geremd. Dit helpt om ontstekingen te remmen, talgproductie te reduceren en je huid te hydrateren.

Aging Regulator Therapy

Voor spectaculaire huidverjonging. Door het gebruik van Retinol en vitamine C wordt de natuurlijke huidregeneratie gestimuleerd. De huid wordt intensief gehydrateerd en beschadigde cellen worden opgeruimd.

Sensi Therapy 

Voor een gevoelige huid. Kalmerende werkstoffen helpen om huidirritaties tegen te gaan. De huid wordt intensief gehydrateerd, kan daarna sneller genezen en zichzelf beter beschermen.

Whitening Therapy

Bij pigmentatie. Hoge concentraties vitamine C, Arbutin en Rumex helpen om pigmentatie aan te pakken en huidverkleuringen te bestrijden. Ook de aanmaak van melanine wordt gereduceerd.

Apocalypsis Therapy Exfoliation

Dit is een zeer krachtige kruidenpeeling die celvernieuwing stimuleert. Het geeft dezelfde resultaten als een chemische peeling, maar dan op een natuurlijke basis. Een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica.

Apocalypsis Therapy Acne

Dit is een zeer krachtige kruidenpeeling, speciaal ontwikkeld om acné te behandelen, talgafscheiding te verminderen en de huid minder te laten glimmen.

Chronos

Een doorbraak in de wereld van cosmetica: kwalitatief zeer hoogwaardige behandeling om tekenen van huidveroudering te bestrijden en te voorkomen. Gebruikt de eigen cellen als beschermend schild tegen vochttekort, biologische veroudering en oxidatieve schade. Chronos gaat op natuurlijke wijze de strijd aan met injectables, needling en cosmetische chirurgie.

copyright © 2022 - Provicare.nl - huidcoach - hannah certified

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK